Eurom heater kopen? Beste Eurom terrasverwarmers 2023

Op zoek naar een Eurom heater? Dan zoek je een terrasverwarmer van goede kwaliteit.

Onder andere de beste terrasverwarmer is er een van Eurom. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuze maakt wanneer je dit merk terrasheater koopt.

Bekijk hier:

  • Beste voor een klein, windstil terras tot 15m2:
  • Voor een groot, winderig terras tot 25m2:

Staat jouw ideale situatie hierboven niet beschreven? Geen zorgen. Hier lees je:

  • De beste Eurom heaters van 2023
  • Verschillende soorten Eurom terrasverwarmers
  • Aankoopgids voor een Eurom terrasheater kopen

Alvast veel plezier en warmte gewenst van jouw nieuwe Eurom heater!

Eurom heater

Over Eurom heaters

Eurom Heaters is al meer dan 50 jaar toonaangevend op het gebied van terrasverwarming. Het bedrijf is in 1969 opgericht door de heer Kobus Eurom in het Brabantse Zevenbergen. Wat begon als een eenmanszaak groeide al snel uit tot het grootste bedrijf in gas- en elektrische terrasverwarmers in de Benelux. Tegenwoordig heeft Eurom Heaters vestigingen door heel Europa.

De expertise en ervaring van dit familiebedrijf is terug te zien in de uitgekiende collectie terrasverwarmers. De verwarmers van Eurom Heaters staan bekend om hun efficiënte warmteafgifte, duurzame materialen en mooie design. Er is voor elk budget een passende oplossing.

Uitgebreid assortiment terrasverwarmers

Het assortiment van Eurom bestaat uit:

  • Elektrische terrasverwarmers
  • Gas terrasverwarmers
  • Infrarood terrasverwarmers

Voor elke situatie heeft Eurom een bijpassende terrasverwarmer. Zo zijn er standaard modellen, design modellen, krachtige professionele modellen en zelfs verwarmers speciaal voor de horeca.

Elektrische terrasverwarmers van Eurom

Elektrische terrasheaters van Eurom zijn er in vele designs, formaten en vermogens. Ze werken door middel van elektrische weerstand en geven stralingswarmte af.

Voordelen van elektrische terrasverwarmers zijn dat ze milieuvriendelijk werken, geen CO2 uitstoten en minimaal onderhoud nodig hebben. Ook zijn ze over het algemeen goedkoper in aanschaf dan gas heaters.

De elektrische heaters van Eurom stralen efficiënte en comfortabele warmte af die gelijkmatig over het terras wordt verspreid. Ze zijn waterdicht (IP65) en met de juiste bevestiging ook stormbestendig.

Gas terrasverwarmers van Eurom

Voor wie de voorkeur geeft aan gasverwarming biedt Eurom een gas heater. Deze werkt op as en geeft zeer gerichte stralingswarmte door de unieke reflectortechnologie.

Door de aluminium reflectortechniek kan de warmte precies gericht worden waar deze nodig is. Zo creëer je comfortabele warmteplekken op je terras. De professionele gas heaters zijn zeer geschikt voor de horeca.

Alle gas heaters van Eurom Heaters zijn van hoogwaardige, duurzame materialen gemaakt en hebben minimaal 5 jaar garantie op onderdelen. Ze voldoen aan de strengste Europese veiligheids- en uitstootnormen.

Infrarood terrasverwarmers van Eurom

Een alternatief voor gas- en elektrisch is infrarood verwarming. Dit werkt door middel van infrarood straling in plaats van het verwarmen van de lucht.

Voordelen van infrarood terrasverwarmers zijn de efficiënte warmteoverdracht en het comfortabel gevoel van stralingswarmte. Ook verbruiken ze minder stroom dan traditionele elektrische heaters.

De infrarood verwarmingselementen zitten verwerkt in een mooie aluminium behuizing. Zo stralen ze onzichtbaar maar gerichte infrarood warmte uit. De paal- en wandmodellen hebben een afstandsbediening voor het instellen van de gewenste stand.

Kwaliteit voor de beste prijs

Kenmerkend voor Eurom Heaters is de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De producten worden volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor kan Eurom Heaters kwalitatief hoogstaande terrasverwarmers tegen scherpe prijzen leveren.

Eurom Heaters werkt daarnaast nauw samen met een uitgebreid dealernetwerk in binnen- en buitenland. Zo kunnen particulieren en bedrijven altijd terecht bij een erkende dealer bij hen in de buurt voor advies en service. Ook zijn daar altijd vervangonderdelen op voorraad.

Wil jij ook tot laat in het najaar buiten zitten? Kies dan voor de expertise en kwaliteit van Eurom. Met ruim 50 jaar ervaring en een uitgebreide collectie verwarmers en accessoires brengen zij warmte en sfeer naar je terras. Zo kun je met familie en vrienden nog lang nagenieten onder de (verwarmde) sterrenhemel.